SALAOJITUS JA VIEMÄRITYÖT

Viemärityöt ja vesijohtotyöt

Turun sekä koko Varsinais-Suomen alueella

Teemme kaikenlaiset vesi- ja viemärityöt salaojituksesta vesi- ja viemärijohtojen vetoon ja saneeraukseen saakka. Meiltä saatte myös urakassa tarvittavat työnjohtotehtävät, mittaukset sekä mahdolliset viranomaislupien hankinnat.

Meillä on myös Turun kaupungin katu-, vesi- ja viemärioikeudet. Urakoimme yhtä hyvin uusia kuin saneerattaviakin kohteita ja työmaita yrityksille, kaupungeille/kunnille sekä yksityisille rakentajille.

Tarjoamme

  • Jätevesijärjestelmät
  • Sadevesijärjestelmät
  • Kunnallistekniikka
  • Tarvikkeet (putket ym.)

Vuosien kokemuksemme ansioista viemärityöt ja vesijohtourakat hoituvat tehokkaasti, aina laadukkaalla lopputuloksella.

Salaojitus

Salaojat kuljettavat rakennuksen lähistöllä kulkevan veden hallitusti pois rakennuksesta. Näin varmistetaan että kosteus ei pääse vaurioittamaan rakennusta. Uudet rakennukset salaojitetaan nykyään lähes aina. Salaojat voidaan asentaa myös vanhoihin kohteisiin ja tätä usein myös suositellaan.


Salaojien tarpeen herättää usein silmämääräisesti havaittavat asiat, olemassa olevan rakennuksen lähellä. Sokkeli saattaa tihkua vettä, rännit saattavat vuotaa yli tai muutoin muodostuu lätäköitä rakennuksen lähelle tai pihapiiriin. Maa- ja Vesiurakat OY:ssä olemme ammattilaisia toteuttamaan salaojitukset myös saneerauskohteissa.

 

Toimitamme paikalle kaiken tarvittavan, jotta asiakas tietää työn valmistuvan viivytyksittä. Pyydä salaoja tarjous jo tänään!

 

Ota yhteyttä!